Barentszplein 16-98

Adres: Barentszplein 16-98
Postcode: 1013NJ
Architect: J. van Gaal Gzn. (Publieke Werken?)

Bouwblok

Adres: Barentszplein 16
Adressen: Barentszplein 16 ;Barentszplein 18 ;Barentszplein 20 ;Barentszplein 22 ;Barentszplein 24 ;Barentszplein 26 ;Barentszplein 28 ;Barentszplein 30 ;Barentszplein 32 ;Barentszplein 34 ;Barentszplein 36 ;Barentszplein 38 ;Barentszplein 40 ;Barentszplein 42 ;Barentszplein 44 ;Barentszplein 46 ;Barentszplein 48 ;Barentszplein 50 ;Barentszplein 52 ;Barentszplein 54 ;Barentszplein 56 ;Barentszplein 58 ;Barentszplein 60 ;Barentszplein 62 ;Barentszplein 64 ;Barentszstraat 2 ;Barentszstraat 4 ;Barentszstraat 6 ;Barentszstraat 8 ;Barentszstraat 10 ;Barentszstraat 12 ;Barentszstraat 14 ;Barentszstraat 16 ;Barentszstraat 18 ;Barentszstraat 20 ;Barentszstraat 22 ;Barentszstraat 24 ;Barentszstraat 26 ;Barentszstraat 28 ;Barentszstraat 40 ;Barentszstraat 44 ;Barentszstraat 46 ;Barentszstraat 48 ;Barentszstraat 50 ;Barentszstraat 52 ;Barentszstraat 54 ;Barentszstraat 56 ;Barentszstraat 58 ;Barentszstraat 60 ;Barentszstraat 62 ;Barentszstraat 64 ;Barentszstraat 66 ;Barentszstraat 68 ;Barentszstraat 70 ;Barentszstraat 72 ;Barentszstraat 74 ;Barentszstraat 78 ;Barentszstraat 80 ;Barentszstraat 82 ;Barentszstraat 84 ;Barentszstraat 86 ;Barentszstraat 88 ;Barentszstraat 90 ;Barentszstraat 92 ;Barentszstraat 94 ;Barentszstraat 96 ;Barentszstraat 98 ;Barentszstraat 100 ;Barentszstraat 102 ;Barentszstraat 104 ;Barentszstraat 106 ;Barentszstraat 108 ;Barentszstraat 110 ;Barentszstraat 112 ;Barentszstraat 114 ;Barentszstraat 116 ;Barentszstraat 118 ;Barentszstraat 120 ;Roggeveenstraat 1 ;Roggeveenstraat 3 ;Roggeveenstraat 5 ;Roggeveenstraat 7 ;Roggeveenstraat 9 ;Roggeveenstraat 11 ;Roggeveenstraat 15 ;Roggeveenstraat 17 ;Roggeveenstraat 19 ;Roggeveenstraat 21 ;Roggeveenstraat 23 ;Roggeveenstraat 25 ;Roggeveenstraat 27 ;Roggeveenstraat 31 ;Roggeveenstraat 33 ;Roggeveenstraat 35 ;Roggeveenstraat 37 ;Roggeveenstraat 39 ;Roggeveenstraat 41 ;Roggeveenstraat 43 ;Roggeveenstraat 45 ;Roggeveenstraat 47 ;Roggeveenstraat 49 ;Roggeveenstraat 51 ;Roggeveenstraat 53 ;Roggeveenstraat 55 ;Roggeveenstraat 59 ;Roggeveenstraat 61 ;Roggeveenstraat 63 ;Roggeveenstraat 65 ;Roggeveenstraat 67 ;Roggeveenstraat 71 ;Roggeveenstraat 75 ;Roggeveenstraat 77 ;Roggeveenstraat 79 ;Roggeveenstraat 81 ;Roggeveenstraat 83 ;Roggeveenstraat 85 ;Roggeveenstraat 87 ;Roggeveenstraat 89 ;Roggeveenstraat 91 ;Roggeveenstraat 93 ;Roggeveenstraat 95 ;Roggeveenstraat 97 ;Van Diemenstraat 1 ;Van Diemenstraat 3 ;Van Diemenstraat 5 ;Van Diemenstraat 7 ;Van Diemenstraat 9 ;Van Diemenstraat 11 ;Van Diemenstraat 13 ;Van Diemenstraat 15 ;Van Diemenstraat 17 ;Van Diemenstraat 19 ;Van Diemenstraat 21 ;Van Diemenstraat 23 ;Van Diemenstraat 25 ;Van Diemenstraat 27 ;Van Diemenstraat 29 ;Van Diemenstraat 31 ;Van Diemenstraat 33 ;Van Diemenstraat 35 ;Van Diemenstraat 37 ;Van Diemenstraat 39 ;Van Linschotenstraat 1 ;Van Linschotenstraat 3 ;Van Linschotenstraat 5 ;Van Linschotenstraat 7 ;Van Linschotenstraat 9 ;Van Linschotenstraat 11 ;Van Linschotenstraat 13 ;Van Linschotenstraat 15 ;Van Linschotenstraat 17 ;Van Linschotenstraat 19 ;Van Linschotenstraat 21 ;Van Linschotenstraat 23 ;Van Linschotenstraat 25 ;Van Linschotenstraat 27 ;Van Linschotenstraat 29 ;Van Linschotenstraat 31 ;Van Neckstraat 1 ;Van Neckstraat 3 ;Van Neckstraat 5 ;Van Neckstraat 7 ;Van Neckstraat 9 ;Van Neckstraat 10 ;Van Neckstraat 11 ;Van Neckstraat 12 ;Van Neckstraat 13 ;Van Neckstraat 14 ;Van Neckstraat 15 ;Van Neckstraat 16 ;Van Neckstraat 17 ;Van Neckstraat 18 ;Van Neckstraat 19 ;Van Neckstraat 20 ,;Van Neckstraat 21 ;Van Neckstraat 23 ;Van Neckstraat 24 ;Van Neckstraat 25 ;Van Neckstraat 26 ;Van Neckstraat 27 ;Van Neckstraat 28 ;Van Neckstraat 29 ;Van Neckstraat 30 ;Van Neckstraat 31 ;Van Neckstraat 32 ;Van Neckstraat 33 ;Van Neckstraat 35 ;Van Neckstraat 37 ;Van Neckstraat 39 ;Van Neckstraat 41 ;Van Neckstraat 43 ;Van Neckstraat 45 ;Van Neckstraat 47 ;Van Neckstraat 49 ;Van Neckstraat 51 ;Van Neckstraat 53 ;Van Neckstraat 55 ;Van Neckstraat 61 ;Van Neckstraat 63 ;Van Neckstraat 65