Warning: mysqli_connect(): (08004/1040): Too many connections in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 669

Warning: mysqli_prepare() expects parameter 1 to be mysqli, bool given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 674

Notice: Undefined variable: oudadres in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 694

Notice: Undefined variable: oudadres2 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 694

Notice: Undefined variable: oudadres3 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 694

Notice: Undefined variable: straat in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 695

Notice: Undefined variable: nummer in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 695

Notice: Undefined variable: situering in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 695

Notice: Undefined variable: straat2 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 697

Notice: Undefined variable: nummer2 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 697

Notice: Undefined variable: situering2 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 697

Notice: Undefined variable: straat3 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 699

Notice: Undefined variable: nummer3 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 699

Notice: Undefined variable: situering3 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 699

Notice: Undefined variable: afbeeldingen in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 705

Notice: Undefined variable: afbeeldingen2 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 711

Notice: Undefined variable: contact in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 717

Notice: Undefined variable: obj_email in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 717

Notice: Undefined variable: notities in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 717

Notice: Undefined variable: literatuur2 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 717

Notice: Undefined variable: situering in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 721

Notice: Undefined variable: straat in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 722

Notice: Undefined variable: nummer in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 722

Notice: Undefined variable: straat in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 723

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, bool given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 730

Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 731

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 736

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, bool given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 744

Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 746

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 758

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, bool given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 762

Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 765

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 785

Notice: Undefined variable: literatuur in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 789
Amsterdam Monumentenstad, database van de Amsterdamse grachtengordel

Notice: Undefined variable: sorteernummer in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 834

Notice: Undefined variable: huisnaam in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 847
  1. Identificatie

2. Notice: Undefined variable: literatuur in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 927
  3. Google Maps

Notice: Undefined variable: huisnaam in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 953
Adres:
Notice: Undefined variable: straat2 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 959

Notice: Undefined variable: straat3 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 960

Notice: Undefined variable: situering in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 965

Notice: Undefined variable: postcode in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 972

Notice: Undefined variable: gebouwtype in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 979

Notice: Undefined variable: geveltype in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 987

Notice: Undefined variable: gevelstijl in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1010

Notice: Undefined variable: bouwstijl in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1016

Notice: Undefined variable: jaar1 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1018

Notice: Undefined variable: jaar2 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1018

Notice: Undefined variable: jaar3 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1019

Notice: Undefined variable: jaar4 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1019

Notice: Undefined variable: architect in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1026

Notice: Undefined variable: opdrachtgever in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1027

Notice: Undefined variable: bewoners in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1028

Notice: Undefined variable: eigendom in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1030

Notice: Undefined variable: restauratie in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1031

Notice: Undefined variable: obj_gebruiker in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1032

Notice: Undefined variable: obj_website in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1032

Notice: Undefined variable: status in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1043

Notice: Undefined variable: literatuur in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1127

Notice: Undefined variable: x_coord in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1306

Notice: Undefined variable: y_coord in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1306

[Toon locatie op historische kaarten]

Notice: Undefined variable: datum in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1345

Notice: Undefined variable: datum in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1347

Notice: Undefined offset: 1 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/grachtenboek_objecten.php on line 1347

Notice: Undefined offset: 1 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 371

Notice: Undefined offset: 2 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 371

Notice: Undefined offset: 0 in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 373
Laatste wijziging:

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, bool given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 2161

Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 2163

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 2171

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, bool given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 2181

Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 2183

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 2190

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, bool given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 2910

Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 2912

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 2942

Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, bool given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 2866

Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 2868

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/amsterdam11/domains/amsterdam-monumentenstad.nl/public_html/database/functions.php on line 2898